Wie zijn wij

Jeugdraad Abbenes

Wij organiseren en opereren onder de vlag van Stichting Dorpsraad Abbenes.

De Jeugdraad Abbenes bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die activiteiten organiseert voor alle jeugd van Abbenes om deze bij elkaar te brengen en te vermaken.

De jeugdraad organiseert o.a.: Huttenbouw, Sinterklaasfeest, Disco-avonden, Zwemmen, Thema-avonden, Sport- en spel, Speurtochten, Filmavonden. Hierbij werken we zoveel als mogelijk samen met diverse verenigingen die Abbenes rijk is, zoals: OEV Abbenes, IKC de Lente, SV Abbenes, de Kerk van Abbenes, Modelvliegclub HLC, de Knutselclub.

We zijn een nieuw enthousiast team van 10 jonge leden (voornamelijk 18 tot 20 jaar) die met veel enthousiasme allerlei activiteiten gedurende het hele jaar zullen gaan organiseren. We zijn trots op alle jaren dat de Jeugdraad al actief is geweest en kijken als nieuw team met heimwee terug naar de tijd dat we zelf mochten deelnemen aan de activiteiten.

Al onze activiteiten worden vanuit het dorpshuis georganiseerd en mogen we gebruik maken van de alle faciliteiten in en om het pand aan de Hoofdweg 1730, 2157 NC, Abbenes.

Velen Abbenessers onder ons kennen de jeugdraad Abbenes of omdat ze er zelf ook vaak geweest zijn, of dat ze ook jeugdraad lid geweest zijn, of omdat hun kinderen er nu ook naar toe gaan.

De Jeugdraad Abbenes leden zijn:

Gerrit Gravesteijn
Jasper Kroon
Anne van Wouwen
Bowien van der Spek
Marije van der Spek
Daphne de Jong
Emily Wood
Thomas Wood
Ciro Cornelisse
Marinda Nederhoff


Vragen, opmerkingen, klachten, ideeΓ«n of complimenten ??

Neem contact met ons op