Gouda Geo

Gouda Geo-Equipment is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en instrumenten voor bodemonderzoek, zoals:

  • Cone Penetration Testing vrachtwagens en rupsen (onshore)
  • Kegelpenetratie Testen van toppush-rammen (nearshore)
  • Digitale piezocones, dataloggers en software
  • Geotechnische instrumenten
  • UXO-detectieapparatuur (magnetometer)
  • Dynamische penetratietestapparatuur

Alle stellingen voldoen aan de Europese machinerichtlijn (2006/42/EG) en de meetapparatuur voldoet aan alle internationale normen (zoals ISO 22476-1, ASTM D5778-12, en dergelijke). Ze hebben klanten in meer dan 130 landen over de hele wereld. U kunt ons 24/7/365 bereiken.

Onze kernwaarden: een nuchtere instelling, superieure kwaliteit, innovatie en service.

Waarom sponsoring Jeugdraad Abbenes.

De Jeugdraad Abbenes is een groep jongeren van 18+ en dat is de doelgroep die mij aanspreekt, en de doelgroep die ik zoek voor mijn bedrijf om jonge jeugd te vinden die het werk dat mijn bedrijf doet wil uitvoeren. Het afgelopen jaar heb ik via het dorp Abbenes 2 jongens van 17 jaar mogen begroeten binnen mijn bedrijf en dat was voor mij de trigger om hier wat meer mee te gaan doen. Wij als bedrijf steken tijd in de nieuwe generatie jeugd en hebben zelf een leerbedrijf die nauw samenwerkt met het ROC Amsterdam waar deze 2 jongens nu ook het BBL traject volgen 1 dag naar school en 4 dagen werken. Als je hier meer over wil weten neem gerust contact met ons op.
Wij zijn benaderd door 1 van de bestuursleden van de Jeugdraad Abbenes, met de vraag: willen jullie ons helpen met de vernieuwde opstart van de Jeugdraad Abbenes en ja daar stond ik echt voor open. Ik heb alle bestuursleden mogen begroeten, het is zoals ik al eerder aangaf een jonge groep enthousiaste mensen met een hele positieve instelling die er ook echt heel veel zin in hebben.
Ik heb het nieuwe bestuur niet alleen financieel gesponsord maar heb hen ook in nieuwe kleding gestoken. Een frisse kleur Groen. Ze hebben ook zelf een nieuw logo bedacht. Deze staat samen met ons logo op de kleding aan de voorzijde, en op de achterzijde staat hun logo groot.
Wij van Gouda Geo-Equipment, wensen het bestuur en met namen de Jeugd van Abbenes heel veel plezier en hopen dat Jeugd van het dorp veel leuke activiteiten gaan doen en veel plezier aan gaan beleven waar wij als bedrijf onze naam aan mogen verbinden.